вторник, 26 април 2011 г.

"3D Секс и дзен"-добра причина да си купим 3D очила



3D порнофилм помита рекорда на "Аватар"
"Секс и дзен" - още една причина да си купим
3D очила :)
автор: Кристо Маринов





Секс и Дзен: Екстремен екстаз

   Разкриват се нови хоризонти пред 3D филмите. Китай отново е с едни гърди напред ( този път - в буквалния смисъл на думата :) ).

   Високобюджетният 3D порнофилм „Секс и дзен: Екстремен екстаз" е новият лидер сред триизмерните филми. В деня на премиерата си, състояла се в Хонг Конг, свежата еротична продукция, граничеща с откровена порнография, събра близо 2,79 милиона хонгконгски долара. А това е с около 160 хиляди повече от постижението на "Аватар" в деня на неговата премиера.



   ("3D Секс и дзен" се анонсира като първият в историята на киното порнофилм, сниман в 3D, но всъщност малко преди него на екран излиза южнокорейският 3D еротичен филм "Натали").


   Освен в Хонг Конг, филмът се прожектира също и в Тайван, Нова Зеландия и Австралия, като навсякъде билетите са били изкупени още преди деня на прожекцията, а залите съответно са били препълнени с верни почитатели на седмото изкуство :).
   Колкото и странно да звучи, повече от половината зрители, сложили си 3D очила за да се насладят на вълнуващата триизмерна гледка, са били лица от женски пол.
   Филмът „Секс и дзен: Екстремен екстаз" със сигурност ще си осигури още по-големи приходи на 1 май - китайския национален празник, когато в Хонг Конг ще нахлуят тълпи от туристи, идващи от континентален Китай, където филмът е забранен от цензурата.



   В скоро време би трябвало, така или иначе, филмът да се появи в Интернет и това е още една добра причина да си набавим 3D очила :).
   Към Съдържанието >